Pišite nam kako ste se proveli kod nas!

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka

Zahvaljujemo dragim gostima na dojmovima:

 
Zahvaljujemo Vam na predivnom gostoprimstvu u vaš dom. Naš godišnji odmor u vašem domu bio je savršen, jednostavno smo oduševljeni. Mir, tišina i predivna priroda prirodan je lijek za dušu. Slike koje ste stavili na internet su predivne, ali dok čovjek sve to ne doživi na vlastitom iskustvu jednostavno si ne može sve dočarati. Kuća je san snova, ima sve što je potrebno za odmor pa čak i više od toga.

Sve dojmove jednostavno ne možemo riječima opisati.
Od srca Vam zahvaljujemo i s velikom nadom dolazimo i sljedeče godine.

Lijep pozdrav,
Slavonci :D

Gordana Škarica Kolarić - Poljoprivredni fakultet Osijek
 
 
 
I nama je bilo predivno, vi ste predivni domaćini i slažem se da uživo to još sve bolje izgleda. Obično se uvijek razočaramo kad dođemo u objekt na temelju slika na netu, ali vi ste nas ostavili bez teksta. Stvarno super! Vidimo se opet sigurno!! Puno pozdrava od cijele naše grupe!

Višnja Kamenjašević

 

Sve je bilo odlično,prekrasan pogled,ljubaznost i opremljenost .

Marta

 

Sve je bilo super. Kuća je odlična!

Domagoj Štajcar

 

Thanks again for your welcoming. We really appreciated our stay in your beautiful house. We were very touch by your friendlyness and the generosity of the inhabitants of the village. We wish You the best for the future.

Carine, Paris France

 

Kad nas je ljubazna gospodja Mirjana docekala uz razbuktalu vatru u kaminu, cinilo nam se kao da smo uskocili u neku bajku. Kuca je prekrasno uredjena, jednostavno i sa stilom. Doista za svaku pohvalu!

Kroz velike prozore uzivali smo u pogledu na  jesenskim bojama prosaranu sumu. Ocarala nas je netaknuta priroda, srne  i zecevi koji dolaze do kuca i  sumski potok na ulazu u selo. Vec zamisljamo kako bi bilo lijepo vratiti se kad padne prvi snijeg...

Zelimo Vam puno novih gostiju i nadamo se ponovnom  dolasku.

Lijep pozdrav, Adela

 

Pozdrav,
proveli smo predivan vikend prije mjesec dana u Vašoj kući.
Sve pohvale na samom smještaju,aktivnostima koje imate ali i prekrasna priroda kojom je mjesto okruženo.
Vjerujem da se vidimo još koji put.

Ekipa iz Siska;)

 

Duša i tijelo su nam se odmorili ovaj vikend. Koncept kuće je fantastičan, stvorena je za uživanje u životu. Vatra iz kamina, vani predivna  priroda.. Prekrasno...
Pozdrav

Nevena

 

Prekrasan pejzaž gorskoga kraja koji dopire u svaki  topli kutak kuće Goranke, pucketanje vatre u kaminu, veseli poklici u zabavnim sadržajima, srdačni domaćini...samo su dio onoga što smo ponijeli sa sobom nakon odmora u Vašoj kući!

Puno hvala za sve!
Sad ste dio naše divne uspomene!

Ekipa iz Osijeka

 

Prvi dojam, koji je ostao do kraja, je da je kuća i bolja nego na fotografijama! Lokacija izvanredna, kontakt i dolazak besprijekorni. Nažalost vrijeme nas nije poslužilo za razgledati sve planirano ali zato smo u kući pronasli dovoljno sadržaja i zanimacije za cijelu ekipu. Bilo je zaista teško otići nakon sedam dana i naravno da se već radujemo povratku.
p.s. A kako smo se slatko naspavali...

Barbara i Stipe

 

Predivan obiteljski vikend u vašoj super simpatičnoj kući!

Sve pohvale!

Lijepi pozdrav iz Istre